“Всичко навсякъде наведнъж триумфира на тазгодишните награди “Оскар“. На сцената нямаш скандали,

...
“Всичко навсякъде наведнъж триумфира на тазгодишните награди “Оскар“. На сцената нямаш скандали,
Коментари Харесай

Едно много британско интервю на Хю Грант на червения килим, което ядоса мнозина

“Всичко на всички места едновременно ” триумфира на тазгодишните награди “Оскар “. На сцената нямаш кавги, само че пък доста прочувствени мигове, изненадващи моменти и предстоящи и непредвидени срещи. 

И въпреки всичко - едно доста английско изявление на Хю Грант на аления килим ядоса мнозина и стана viral. Вижте го, както и още няколко специфични момента от церемонията.
Британски комизъм на американски награди
Хю Грант и Анди Макдаул, сътрудници в британската класика   " Четири сватби и едно заравяне " връчиха премията за премията за най-хубав дизайн на продукция. " Целта на това е двойна. Първата е да се увеличи жизненоважното значение на положителния овлажняващ крем. Анди е употребила по един всеки ден от живота си, аз - не. "

Посочвайки Макдауъл, той сподели: " Все още зашеметяваща ". И с жест към себе си, добави: " По създание - скротум. "

Той обаче се оказа измежду най-коментираните звезди заради изявление преди церемонията с модела Ашли Греъм. На въпроса й какво му харесва най-вече в церемониите, Хю Грант в началото отговори с дълга пауза... А по-късно сподели: 

" Очарователно е... цялото човечество е тук... това е Панаир на суетата ".

Ето част от диалога: 

Ашли Греъм:  Какво най-вече се вълнуваш да видиш довечера "

Хю Грант:  Да видя? Никого съответно. 

Ашли Греъм:   Какво носиш довечера?

Хю Грант:  Само моя костюм.

Ашли Греъм:  Кой направи костюма?

Хю Грант:  Не мога да си спомня - моят шивач. 
Моментът на цялостния кръг, или една дълго чакана среща   
Ки Хи Куан, който получи " Оскар " за най-хубав артист в поддържаща роля във " Всичко на всички места едновременно " може би се е надявал този миг да се случи.  Той се прегърна с Харисън Форд, който връчи премията за най-хубав филм. Куан играеше момченцето в " Индиана Джоунс и Храмът на обречените " (1984). На идната година се появи в " Дяволчетата " (Goonies), след което актьорската му кариера прекъсна за десетилетия
    View this post on Instagram           
A post shared by filmaesthete (@filmaesthete)
In Memоriam
Джон Траволта показа сегмента In Memoriam, който отдава респект на кино фигури, умряли през миналата година. Той отдаде респект на починалата си колежка от " Брилянтин " Оливия Нютън-Джон, която умря на 73-годишна възраст предишния август.

 „ В тази промишленост имаме редкия разкош да вършим това, което обичаме, с цел да си изкарваме прехраната и от време на време да го вършим с хора, които сме обикнали “, сподели той и добави, че вечерна е празник на достиженията и уместно е " да отбележим тези, които сме изгубили, които са посветили живота си, както пред камерата, по този начин и зад нея ". 

„ Чрез техния безмерен принос, всеки от тях остави неизмерима и незаличима диря, която ни оформи и осведоми. Те допряха сърцата ни, накараха ни да се усмихнем и станаха скъпи другари... на които постоянно ще останем безнадеждно отдадени ", продължи през сълзи артистът.

John Travolta gets emotional as he introduces the " In Memoriam " segment at the #Oscars: " They've made us smile, and became dear friends who we will always remain hopelessly devoted to. " https://t.co/ndiKiHfmIDpic.twitter.com/67NZN8e11d
— Variety (@Variety) March 13, 2023
 

И един страховит кадър на три необикновено актриси, който демонстрира какъв брой е красиво многообразието в композиция с гения!  
    View this post on Instagram           
A post shared by jessica chastain & anne hathaway | fan account (@chastainhathaway)

 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР